Omdömen

mattias

Glädje – Engagemang – Utveckling. Att kunna se individen i en stor grupp av barn och ungdomar för att denne skall utvecklas och att gruppen skall kunna prestera på ett fantastiskt sätt är inte det lättaste men det är precis den egenskap som Viktoria innehar. Det är med glädje som inlärningen förmedlas och i den glädjen finns ett mycket stort och energiskt engagemang som gör att utvecklingen går förvånansvärt snabbt. Jag är helt säker på att Viktoria även har en hel del att förmedla till företag vad gäller att dela upp mål till delmål för en positiv utveckling.

Mattias Ljungdahl, dansförälder
Karlstad

johanna

Jag är en gammal elev till Viktoria och dansar nu på proffsnivå i Stockholm. De bästa jag fått av Viktoria är- att sticka ut är något positivt och att våga är något man måste. Det är något som hjälpt mig så otroligt mycket i livet och jag är fruktansvärt tacksam för detta. Tiden jag var med i Viktorias kompani (Widelius Dance Company ) är den tiden jag själv hittade att våga. Viktoria är helt crazy och helt fantastisk. Unik borde vara hennes förnamn.

Johanna Bohm Hermansson
Åmål/Stockholm

magnus

Vill varmt rekommendera Widelius Dansstudio och Viktoria Widelius. Vår lilltjej har dansat för henne under flera år, och vi pendlade till och med en massa mil under något år för att få Viktoria som lärare. Hon stärker tjejerna på ett sätt som är unikt idag, lär dem ta plats, våga ta för sig och i tillägg tränar de hårt och har en fantastisk utveckling som dansare! Riktigt bra och proffsig Dansstudio…..bäst, faktiskt!….

Magnus Ericsson, dansförälder
Karlstad

charlotta

Den värme och utstrålning som Viktoria har är inget man stöter på ofta. Hon är en fantastisk förebild för sina dansare, både på dansgolvet och utanför. Det resultat hon lyckas uppnå på en dansvecka i Kville är långt över förväntan. Det lyckas genom fokus, hög tränarkompetens, disciplin och massor av glädje. Det är roligt att lyckas och det gör man som dansare hos Viktoria.

Charlotta Wieland
Sigtuna

karin

Jag har under mina 10 år som butiksägare samarbetat med många aktörer. Få är lika engagerade och samarbetsvilliga som Widelius. Alltid på bästa humör levererar hon och hennes dansare på topp! Hoppas på minst lika många bra år till tillsammans.

Karin Nordigårds, Make Up Store
Karlstad

ted

Man lär sig så mycket och balett va jättekul även som kille. Längtar till Kvilleveckan då Viktoria har kurs igen!

Ted Andersson
Kville

ann

Mina två döttrar dansar hos Viktoria, och längtar efter varje dansklass med henne. Viktoria är inte bara en proffsig och drivande danslärare; hon är även en kreativ inspiratör som barnen älskar. I hennes danssal är det disciplin, teknik och styrka som gäller, blandat med dansglädje och nya idéer. Som förälder är det fantastiskt att se hur barnen lyser upp när de ser Viktoria, och för varje danstermin ser man en tydlig utveckling i barnens teknik och hur de plockar upp ny koreografi. Varje nytt projekt innehåller nya utmaningar. Som f d kollega till Viktoria vet jag hur hårt Viktoria jobbar för att nå sina mål, och hon når alltid målen och lite därtill! Hennes dansundervisning håller en mycket hög nivå, och det finns alltid ett nytänk i hennes koreografier. Det är helt klart så att Viktorias entreprenörsanda och positiva energi smittar av sig till barnen, och jag rekommenderar varmt hennes olika danskurser!

Ann Scoot
Karlstad